Welke DJ cursus past het beste bij jou?

DJ les Basisvaardigheden

7 uur DJ les 1 op 1

 

De droom van elke muziekliefhebber en aspirant DJ is natuurlijk om goed te leren draaien. Dat betekent onder andere om de juiste nummers op het juiste moment te draaien en naadloos te kunnen mixen.

Tijdens onze DJ beginners cursus in Den Haag leren wij jou in leuke interactieve DJ lessen de technische aspecten van het DJ  vak. Samen met jouw docent werken wij in de DJ lessen toe naar het opnemen van jouw mix en nemen het op. Zo kun je jouw DJ mixtape na afronding van de DJ lessen terugluisteren en publiceren op je eigen kanalen.

Wil jij daarna je vaardigheden als DJ verder ontwikkelen? Dan bieden wij de DJ gevorderden-cursus aan.

NB. Heb jij een eigen draaitafel gekocht en wil jij daar DJ les op hebben? Dat kan ook. Dan neem je gewoon jouw eigen DJ set mee en geven we daar DJ les op!

Eerst een GRATIS DJ proef les? Graag!

Schrijf je NU in voor de DJ opleiding Basisvaardigheden!

Nu voor €499,-

DJ les Gevorderden

7 uur DJ les 1 op 1

 

Heb jij inmiddels alle DJ basistechnieken onder de knie, maar wil je meer DJ vaardigheden leren en meer bereiken als DJ? Verdiep je dan in het DJ vak met onze DJ Cursus voor gevorderden.

Tijdens de DJ gervorderden opleiding gaat een ervaren DJ samen met jou in op de techniek, zoals bijvoorbeeld het gebruik maken van effecten, (hot) cues, Rekordbox en het mixen met meerdere draaitafels. Jij bepaalt het niveau van de DJ lessen maar De DJ Coach neemt je mee naar het volgende level!

Als je deze technieken na de serie DJ lessen voor gevorderden beheerst, zul je met meer zekerheid jouw DJ sets draaien en nog meer genieten van het DJ vak!

De DJ Coach is de absolute nummer 1 DJ school in Den Haag Binckhorst voor de meer ervaren DJ die alles uit zijn DJ apparatuur wil leren halen en zich wil onderscheiden in de concurrerende DJ markt. 

Eerst een GRATIS DJ proef les? Graag!
Schrijf je NU in voor de DJ opleiding Gevorderden!

Nu voor €479,-

Produceren beginners

7 uur Produceer les 1 op 1

 

Wil jij je eigen DJ tracks en je muziekproducties maken? Dan ben je bij de dj school van De DJ Coach uit Den Haag aan het beste adres!

De meest voorkomende programma’s om jouw eigen DJ tracks te produceren zijn Ableton, Logic Pro X of FL Studio. Sommigen kiezen er voor om maanden bezig te zijn in de hoop alles te kunnen leren van DJ’s die tutorials en lessen op Youtube plaatsen. Toch is het beter en sneller om tijdens een aantal interactieve lessen bij De DJ Coach uit Den Haag te leren hoe de DJ productie tool van jouw keuze werkt.

Tijdens onze DJ producing cursus leert een ervaren DJ producer van De DJ Coach uit Den Haag jou snel en effectief te werken met het door jouw gekozen programma. Hierdoor ontwikkel jij als DJ producer je eigen stijl, workflow en creatieve proces, waardoor je zelfstandig kan werken. 

Eerst een GRATIS DJ producer les? Graag!

Schrijf je NU in voor Produceren voor beginners!
Nu voor €599,-

Produceren gevorderden

7 uur Produceer les 1 op 1

 

Ben je al bekend met jouw DAW en het produceren van jouw eigen DJ tracks? Is je workflow al ‘on point’? Maar je uitmix technieken klinken nog niet helemaal als jouw referentietrack of je ervaart andere blokkades, kies dan voor de gevorderdencursus.

Tijdens deze nemen we onder andere de tijd om jouw eigen track op een professionele manier af te maken. Een ervaren DJ producer van De DJ Coach uit Den Haag begeleidt jou helemaal en tijdens de interactieve lessen Produceren voor gevorderden nemen wij je mee naar the next level van jouw eigen creatieve identiteit, vaardigheden en zelfvertrouwen.

Tijdens de cursus Produceren voor gevorderden leer je onder andere om te werken met verschillende plug-ins, envelop shapers, equalizers en automation.

7 uur 1 op 1 les.

Eerst een GRATIS DJ producer les? Graag!
Schrijf je NU in voor Produceren voor gevorderden!
Nu voor €629,-

Opleiding Produceren

20 uur Produceer les 1 op 1

 

Wil jij je eigen DJ tracks en je muziekproducties maken? Dan ben je bij de dj school van De DJ Coach uit Den Haag aan het beste adres!

 

 

Wat ga jij leren?

Naast de vaardigheden van de beginners en gevorderden cursus leren wij jou het volledige productie proces en werken in jouw DAW. Componeren en arrangeren, mixen en masteren, sounddesign en performance setup.

Eerst een GRATIS proefles? Graag!

Schrijf je NU in voor de opleiding!
Nu voor €1.299,-

Losse coaching Produceren

7 uur Produceer les 1 op 1

 

Ben je al bekend met jouw DAW en het produceren van jouw eigen DJ tracks? Is je workflow al ‘on point’? Maar jouw tracks klinken nog niet zoals jouw referentie tracks maar jij weet niet waar je het moet zoeken? Dan is een losse coaching les produceren iets voor jou. 

 

Tijdens de les verdiepen wij samen met jouw coach in de opbouw van de track(s) en begeleiden wij jou bij al jouw vragen. 

 

1 uur, 1 op 1 les.

Eerst een GRATIS DJ producer les? Graag!
Schrijf je NU in voor Produceren voor gevorderden!
Nu voor €79,-

Ultimate Artist opleiding

2x per week sessie van 1,5 uur les 1 op 1


Onze Ultimate Artist Opleiding is een intensieve 40-weekse cursus, waarin je twee keer per week les krijgt van topdocenten. Je leert DJ-vaardigheden zoals beatmatching, mixing en performance technieken, evenals muziekproductie met DAW’s zoals Ableton Live (inbegrepen bij de cursus), sound design en mixing & mastering. Daarnaast krijg je professionele ontwikkeling in muziek business, marketing, en netwerken. Extra’s zijn onder andere 80 uur studiotijd, een 5GB creative sample package en begeleiding bij het uitbrengen van je muziek en nog veel meer. Schrijf je vandaag nog in en transformeer je passie in je beroep!

Eerst een GRATIS proefles? Graag!

Schrijf je NU in voor de opleiding!
Nu voor €6.899,-

Stay in touch!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief